Start » Binnenland » Justitie » Rapper Boef als een boef afgevoerd

Rapper Boef als een boef afgevoerd

TILBURG – Rapper Boef is weer eens aangehouden en afgevoerd naar een politiebureau. De in Alkmaar wonende rappende vlogger werd na afloop van een optreden in Tilburg aangehouden door de politie. Waarom Boef deze keer is opgepakt wil justitie niet zeggen. 

Boef was nog maar net weer op vrije voeten vanwege opruiing bij een eerder optreden maar blijft wel verdachte. Boef mag graag de politie intimideren en provoceren maar de laatste weken treedt de politie keihard op tegen Boef en wordt hij met grote regelmaat opgepakt.

Deze week werd ook bekend dat Boef een Wajonguitkering heeft en daarnaast veel geld verdiend met zijn optredens, maar ondanks al zijn doekoe vergeet Boef nog wel eens rekeningen te betalen, zoals bij een tankstation waardoor zijn Audi RS6 inbeslag werd genomen.