Start » Politiek » PVV op de achterste poten, Minister organiseert lezing met ‘terroristenknuffelaar’

PVV op de achterste poten, Minister organiseert lezing met ‘terroristenknuffelaar’

Bij de PVV komt de stoom uit de oren bij Wilders, De Roon en De Graaf over het organiseren van een lezing door de minister van Buitenlandse Zaken waar een ‘terroristenknuffelaar’ ook bij aanwezig is om zijn woordje te doen. 

De PVV eist van de minster uitleg waarom Dr. John Esposito een lezing komt geven terwijl deze de spreekbuis is van het funamentalistische Wahabitische Saoedi Arabië. De drie PVV-leden vragen zich af wat de minister denkt te bereiken in de strijd tegen het moslimterrorisme door iemand uit te nodigen die terreurclubs als de Moslimbroederschap en Hamas omarmt.

De PVV eist van de minister dat hij deze lezing annuleert en ook in de toekomst dit soort islampropaganda geen ruimte meer geeft om zich te uiten in Nederland.