Start » Politiek » Mark Rutte gaan voor nieuwe termijn als Premier van Nederland

Mark Rutte gaan voor nieuwe termijn als Premier van Nederland

“Ik ga door, ik voel een ongelooflijke drive om door te gaan, zegt Rutte tegen de Telegraaf in een interview. Vandaag is Mark Rutte door de VVD voorgedragen als lijsttrekker van de VVD voor de 2e kamer verkiezingen in 2017. 

Als Rutte de rit uit zit is het sinds lange tijd dat een kabinet de vier regeringsjaren weer vol maakt. En dat mag een unieke prestatie worden genoemd omdat de 2 gezworen tegenstanders 4 jaar geleden tot elkaar veroordeeld werden door de bizarre verkiezingsuitslag waar o.a. de SP het slachtoffer van werd.

In deze vier jaar heeft het kabinet Nederland door een diepe economische crisis geleid, zijn er grote stappen gemaakt met het hervormen van de Staat der Nederlanden, is het begrotingstekort enorm teruggedrongen en staat Nederland er economisch weer redelijk goed voor.

Al zal met dat laatste het niet iedereen het hier mee eens zijn.