Start » Binnenland » Justitie » Overvaller drogisterij Venlo snel aangehouden

Overvaller drogisterij Venlo snel aangehouden

Venlo – Zaterdagmiddag heeft een onbekende man een overval gepleegd op een drogisterij aan het Gelreplein in Venlo. De overvaller vluchtte de winkel uit nadat hij een greep uit de kassa had gedaan. De politie kon kort na de overval een verdachte aanhouden.

ond kwart voor vijf kwam een onbekende man de winkel aan het Gelreplein binnen. Hij dwong de caissière de kassa te openen en pakte geld uit de la. Nadat hij het geld had gepakt vluchtte de man de winkel uit. De overvaller was opvallend gekleed, hij droeg onder andere een oranje kerstmuts. De gewaarschuwde politie heeft direct na de overval in de omgeving van het Gelreplein een aanhouding verricht. Op dit moment wordt onderzocht of de aangehouden man bij de overval betrokken was.

Tijdens de overval waren meerdere klanten in de zaak aanwezig. Er raakte niemand gewond.