Start » Showbizz » Temptation Island ster Haroon rooft compleet huis leeg

Temptation Island ster Haroon rooft compleet huis leeg

De Nederlandse deelnemer aan Temptation Island heeft in België op het adres waar hij tijdelijk verbleef voor ettelijke tienduizenden euro’s gestolen. Peperdure handtassen van o.a. Gucci en Louis Vuitton, smartphone, kleding, designzonnebrillen en kleding, alles wat hij maar kon meenemen heeft hij meegenomen zegt de 24 jarige Annelies bij wie hij verbleef. 

“Hij verbleef al vier dagen bij mij, en ’t was de bedoeling dat hij nog een week zou blijven”, aldus de vrouw die zich Annelies laat noemen. Haar echte naam wil ze niet gepubliceerd zien, want ze schaamt zich en ze wil absoluut vermijden dat iemand de indruk zou krijgen dat ze enkel uit is op aandacht.

“Ik vond het vreemd dat hij amper kleren had meegenomen. Eén klein reiszakje had hij bij zich. En achteraf beschouwd toont dat voor mij aan dat Haroon z’n daden vooraf heeft beraamd. Hij wist goed genoeg dat hij snel weer weg zou zijn bij mij thuis.”

“Ik ben hem zelfs nog achterna gereden die nacht. Maar ja…Die was al ver weg, waarschijnlijk richting Nederland. En hij heeft alle contactlijnen afgesneden. Z’n telefoon wordt niet opgenomen, hij heeft me van al z’n sociale-mediaprofielen gesmeten, hij is gewoon verdwénen. Eén keer heeft hij me nog gecontacteerd, met een speciaal daarvoor aangemaakt profiel. Zijn boodschap was dat ik het best zo zou laten, of ik zou nog iets gaan meemaken. Ik heb klacht ingediend bij de politie,” vertelt ze tegen Dag Allemaal.