Start » Showbizz » Film » Brie larson als Captain Marvel

Brie larson als Captain Marvel

Brie Larson, die dit jaar voor haar rol in het gijzelingsdrama “Room” de Oscar voor beste actrice verwierf, wordt de nieuwe superheld van Hollywood. De 26-jarige gaat de hoofdrol van supervrouw Carol Danvers spelen in een verfilming van de comic “Captain Marvel”. Dat meldde Warner Bros zaterdag op de stripbeurs Comi-Con in San Diego. Larson is, voorspelbaar, “in de wolken”.

De marvel-heldin is een pilote van de US Air Force die over superkrachten bezit nadat haar dna bij een ongeval gemengd wordt met dat van en alien. Het scenario wordt geschreven door Nicole Perlman (“Guardians Of The Galaxy”) en Meg LeFauve (“Inside out”). De première van de prent is gepland voor maart 2019.

Na haar succes in “Room” is Larson momenteel aan het werk met onder anderen Tom Hiddleston en Samuel L. Jackson om volgend jaar met “Kong:Skull Island” de filmwereld nog maar eens op een King Kong-film te vergasten.