Start » Binnenland » Winkelier Haarlem zet winkeldieven online

Winkelier Haarlem zet winkeldieven online

Haarlem – De eigenaar van de Haarlemse kledingzaak Crème Fresh heeft beelden online gezet van een brutale winkeldiefstal. Op de camerabeelden is te zien hoe drie mannen een flinke stapel spijkerbroeken jatten.

Dat gebeurde vorige week maandag, vertelt Bart, die in de modewinkel aan de Grote Houtstraat werkt. “We zijn een startende winkel en werken met z’n allen keihard. En dan komt er een stelletje mensen langs dat zo alles meeneemt. We zijn er helemaal klaar mee.”

Om die reden heeft de eigenaar besloten de beelden gisteren op Facebook te zetten en te vragen om ze zoveel mogelijk te delen. Dat is inmiddels al volop gebeurd. Het filmpje waarop de daders goed herkenbaar in beeld komen, is meer dan 11 duizend keer gedeeld en al ruim 440 duizend keer bekeken,meldt RTVNH