Start » Sport » Collega’s overleden F1-coureur Bianchi reageren verslagen

Collega’s overleden F1-coureur Bianchi reageren verslagen

Forumle 1 – Het overlijden van de Fransman Jules Bianchi (25) zorgt op Twitter voor een massa reacties bij zijn collega-rijders en de F1-teams. Een overzicht:

Jenson Button: “Afgelopen nacht hebben we een echt goede gast en een echte vechter verloren. RIP Jules. Mijn oprechte medeleven aan zijn familie en vrienden.”

Max Verstappen: “Vandaag hebben we een groot talent en een prachtige persoon verloren. Woorden schieten tekort om onze gevoelens te beschrijven. We zullen je allemaal missen Jules.”

Max Chilton: “Er zijn geen woorden om te beschrijven wat zijn familie en de sport zijn kwijtgespeeld. Ik kan alleen zeggen dat het een plezier was je te kennen en tegen je te racen.”

Stoffel Vandoorne: “Rust in vrede Jules. Mijn gedachten zijn bij zijn familie en vrienden. We zullen je nooit vergeten.”

Scuderia Ferrari: “Ciao Jules. Voor altijd in het hart van Ferrari.”
Alain Prost: “We zullen altijd aan Jules denken. Mijn oprechte medeleven aan zijn familie en vrienden.”

Romain Grosjean: “Gisteren hebben we een van de beste gasten en beste rijders verloren die ik ooit heb ontmoet. Ik zal je zo hard missen mijn vriend.”

Thierry Neuville: “RIP Jules. Een trieste dag. Al mijn gedachten gaan naar zijn familie en vrienden.”

Sébastien Ogier: “Zo triest te horen dat Jules is gestorven. RIP Jules.”

Jean-Eric Vergne: “Ik heb er geen woorden voor. We zullen je missen mijn trouwe vriend.”
Formule 1 organisatie: “Onze gedachten zijn bij de familie en vrienden van Jules Bianchi. RIP Jules. JB17.”

Manor F1 Team: “We zijn er kapot van dat we Jules hebben verloren na zijn zwaar gevecht. Het was een voorrecht hem in onze ploeg te hebben.”

McLaren: “De gedachten van iedereen bij McLaren zijn bij de vrienden en familie van Jules. Je zal heel hard worden gemist.”

Xavier Siméon: “Ik zal nooit vergeten hoe je veertien jaar geleden wereldkampioen karting werd in België in Mariembourg. RIP Jules Bianchi.”

Martin Brundle: “RIP Jules Bianchi. Het was een plezier en een voorrecht hem te kennen in zijn veel te kort leven. Een trieste dag. Mijn oprechte medeleven aan zijn familie en vrienden.”