Start » Politiek » D66 roept hoongelach oppositie over zich heen

D66 roept hoongelach oppositie over zich heen

Politiek – De oppositie noemt het niet meestemmen met de motie van wantrouwen van D66 schande en noemt D66 een onbetrouwbare factor in de Tweede Kamer. De motie werd ingediend om zo staatssecretaris van Rijn te laten opdraaien voor de ellende met de PGB uitbetalingen

Zeker toen D66’er Pia Dijkstra voor aanvang van het debat met een motie van wantrouwen in haar hand de oppositiepartijen afliep voor een handtekening.

Op de sociale media wordt in niet mis te verstane bewoording D66 met de grond gelijk gemaakt. ,, Wie voor een dubbeltje geboren wordt, is bij D66 nog geen eurocent waard.” werd massaal geretweet. Ook riepen velen op hun lidmaatschap van D66 op te zeggen.

Binnen de muren van de Tweede Kamer gaan nu de geruchten dat er ‘kadootjes’ zijn beloofd aan D66 en de ChristenUnie door het kabinet. Maar dit wordt door het kabinet ontkend.