Start » Ander nieuws » Schoffies van de Straathyenas slaan weer toe, nu in Haarlem

Schoffies van de Straathyenas slaan weer toe, nu in Haarlem

Een groepje dat zichzelf de Straathyena’s noemt, heeft een video geplaatst waarin te zien is hoe jongeren vernielingen aanrichten bij een Haarlemse basisschool. Twee jongeren slaan daarin voor een draaiende camera de ruiten van de Koningin Emmaschool aan diggelen.

De Straathyena’s hebben de afgelopen maanden vaker de aandacht op zich gevestigd. Ze zijn bekend geworden om hun filmpjes van vernielingen en hebben inmiddels zo’n 123.000 volgers op hun Instagramaccount. Het idee achter dat account is dat volgers video’s kunnen insturen om te pronken met hun baldadigheid. Zo worden er bijvoorbeeld scooters en bushokjes gesloopt,meldt onze nieuwspartner NH.