Start » Economie » Sla uw slag, koopjesjagen bij V&D

Sla uw slag, koopjesjagen bij V&D

Vanaf vandaag gaan de eerste 25 warenhuizen van V&D tijdelijk open. Alle 62 filialen gaan komende dagen voor drie tot vier weken open om resterende voorraden te verkopen.

Vandaag starten onder meer de winkels in Den Helder, Haarlem Schalkwijk, Hoofddorp en Zaandam.  De curatoren hadden eerder al overeenstemming bereikt met leveranciers en verhuurders van de winkelpanden over de liquidatieverkoop,meldt onze nieuwspartner RTVNH

De winkels gaan gespreid vandaag, morgen of vrijdag open. Wat er precies in de winkels wordt verkocht is niet bekendgemaakt. Er zijn al restvoorraden verkocht aan opkopers.

La Place

De grootste warenhuisketen van Nederland ging vorige maand definitief ten onder, nadat een doorstart onhaalbaar was gebleken. Supermarktconcern Jumbo lijfde wel de La Place-restaurants van V&D in. De opbrengsten van de tijdelijke heropening gaan naar de schuldeisers. Die hebben zo’n 100 miljoen euro aan vorderingen uitstaan.